De Vuelta komt door de gemeente Moerdijk! Word je daar ook enthousiast van?

Geplaatst: 15-1-2020

Op zondag 16 augustus 2020 komt de derde etappe van de Spaanse wielerronde de Vuelta door de gemeente Moerdijk. We willen er met elkaar een mooi feestje van maken, voor en door de inwoners van onze gemeente en andere geïnteresseerden! Op dinsdag 4 februari organiseren we het Vuelta Café. Kom je ook? 

De Stad Klundert 
Dinsdag 4 februari van 19.00-21.00 uur. 
Meer informatie via: moerdijk.nl/vuelta

Meedenken

Samen denken we na over activiteiten op het gebied van bewegen, cultuur en vermaak. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om Moerdijk op de kaart te zetten!Ben je benieuwd naar de route, heb je leuke ideeën voor activiteiten of weet je een (ludieke) actie om Moerdijk op de kaart te zetten? Of vind je het gewoon leuk om met andere sport- en wielrenliefhebbers te praten over dit evenement? Kom dan naar het Vuelta café in de Stad Klundert op dinsdag 4 februari vanaf 19.00 uur.

Aanmelden 

Aanmelden is niet verplicht, maar in verband met de voorbereidingen wel gewenst. Dit kan via moerdijk.nl/vuelta. Heb je vragen? Benader dan Stephanie Verdoolaege via stephanie.verdoolaege@moerdijk.nl. Deze avond wordt georganiseerd door de gemeente Moerdijk, Meer Moerdijk, inwoners en ondernemers.