19 juni: fietstocht ’n Bietje Gezond de Polder Rond!

Geplaatst: 2-6-2021

Een fietstocht waarbij u samen met het hele gezin ingrediënten verzamelt voor een heerlijke maaltijd? Dat is ’n Bietje Gezond de Polder Rond. Op zaterdag 19 juni kunt u op de fiets met uw gezin kiezen uit twee routes langs boerderijwinkels en andere lokale ondernemers in de Fijnaartse polders.

Foto van Bietje Gezond team door Jan-Willem van Bodegom

Bij aanvang van de tocht ontvangt elke deelnemer een strippenkaart die leidt langs allerlei boerderijwinkels. Daar wordt u uitgedaagd de ingrediënten te verzamelen voor een lekker en gezond gerecht. Tijdens elke stop kunt u de benodigde lekkernijen shoppen en staat er een leuke (boerderij-)activiteit klaar voor de kinderen.

Twee fietsroutes

Naast een strippenkaart ontvangt elke deelnemer ook een fietsroute en een startpakket. Als gezin kiest u bij de start voor een route van 8 km. of een route van 17 km. door de polder en omgeving.

Startpunt voor beide routes is: AWF, Appelaarseweg 43 in Fijnaart.

Kosten en inschrijven

Starten kan op zaterdag 19 juni tussen 10.00 en 14.30 uur. De stoppunten met (boerderij-)activiteiten zijn tot 16.00 uur aan te rijden. Kosten voor deelname gezinnen: € 5,- per kind (ouders gratis) of volwassenen zonder kinderen € 5,- per persoon. Inschrijven kan tot 12 juni 2021 via: opjebordje.com