De bouw van nieuwbouwproject Plein 1940 gaat van start

Geplaatst: 11-6-2021

Bouwbedrijf Koers bouwt voor Woonkwartier twee gebouwen met in totaal twaalf huurappartementen in Zevenbergschen Hoek. Dit zijn tien sociale huur- en twee vrije sectorwoningen. Directeur bestuurder van Woonkwartier, Ruud van den Boom is blij dat na jaren van voorbereiding gestart kan worden met dit mooie nieuwbouwplan. “De gebouwen maken het ‘plein 1940’ compleet”. De bouwwerkzaamheden starten half juni en na ongeveer een jaar zal het af zijn.

Informatie voor omwonenden

Deze week ontvingen omwonenden van het nieuwbouwproject aan de Frisostraat en Plein 1940 een boekje en een filmpje, zodat ze op de hoogte zijn van hoe het bouwproces gaat verlopen. Door de coronamaatregelen zijn Woonkwartier en Koers nog altijd beperkt in het houden van bijeenkomsten. Maar beide partijen hopen dat omwonenden op deze manier toch goed zijn geïnformeerd. En natuurlijk kunnen omwonenden altijd bellen voor een persoonlijk gesprek.

Bouwbedrijf Koers doet er alles aan om overlast te beperken

Bouwen in een gebouwde omgeving geeft altijd overlast voor buren. Dat is niet te voorkomen. “We proberen de overlast wel zo veel mogelijk te beperken” Dat is waar ze bij bouwbedrijf Koers voor gaan. Wij hebben er bij Woonkwartier alle vertrouwen in dat de bouw goed zal verlopen en we zien ernaar uit om weer twaalf keer een sleutel uit te reiken aan huurders die in hun gloed nieuwe appartement gaan wonen.

Meer informatie over de appartementen is te vinden op de website www.woonkwartier.nl 

Video: Woonkwartier start bouw PLEIN1940 

Projecten