Waarderingsmenu 2021 voor Moerdijkse mantelzorgers

Geplaatst: 9-6-2021

Mantelzorgers zijn van onschatbare waarde. Als blijk van waardering ontvangen mantelzorgers een cadeaubon van € 35,00 van de gemeente Moerdijk. Deze bon is te besteden bij verschillende lokale ondernemers, het zogenaamde waarderingsmenu.

“De gemeente Moerdijk erkent het grote belang van mantelzorgers”, licht wethouder Eef Schoneveld toe. “Er is ook dit jaar gekozen om samen met de lokale ondernemers deze waardering in een waarderingsmenu tot uiting te laten komen. Mooi is dat deze betrokken ondernemers er nog een extra waardering bij doen!”

Wie komt in aanmerking

Om voor de waardering in aanmerking te komen gelden de volgende regels. De mantelzorgwaardering is aan te vragen bij langdurige, intensieve en onbetaalde zorg en/of ondersteuning aan een naaste. De persoon voor wie gezorgd wordt moet wonen in de gemeente Moerdijk. En de zorg moet meer inhouden dan de gebruikelijke hulp. Ieder jaar moet opnieuw een aanvraag gedaan worden. Per zorgvrager kunnen maximaal vier mantelzorgers aangemeld worden voor het waarderingsmenu.

Aanvragen

Vanaf 1 juli tot en met 30 november 2021 kan het waarderingsmenu 2021 worden aangevraagd. Dit kan digitaal via https://www.moerdijk.nl/Mantelzorgwaardering. Ook is het mogelijk het formulier schriftelijk aan te vragen. Bel naar Surplus, 0168 - 331357 en vraag naar Tessa van Verseveld.