Ook met Bravoflex gaat het weer de goede kant op!

Geplaatst: 1-6-2021

Woensdag 19 mei heeft het demissionair kabinet de coronamaatregelen versoepeld. Het advies om het ov alleen te gebruiken voor noodzakelijke reizen is daarmee vervallen. Iedereen is weer welkom! Lekker shoppen, een dagje uit, familiebezoek, het mag weer. En daarbij is het openbaar vervoer natuurlijk een onmisbare schakel.

Wat is Bravoflex?

Bravoflex is een flexibele vervoerservice op afroep die zonder vaste route rijdt van halte naar halte. Welke haltes? Dat bepaalt u zelf.

Vanaf 13 december is Bravoflex naast Moerdijk uitgebreid met nieuwe gebieden in de gemeenten Halderberge, Drimmelen en Altena. Bravoflex is de extra vervoerservice voor de avonduren, in het weekend en op feestdagen, daar waar niet of nauwelijks openbaar vervoer beschikbaar is. Daarnaast krijgen de buurtschappen Oud Drimmelen, Blauwe Sluis en Noordschans nu ook een verbinding. Hier is Bravoflex de hele dag beschikbaar. Met de nieuwe app van Bravoflex boekt u een rit naar keuze vanaf een bushalte naar een treinstation, veerhalte of OV-knooppunt, een zogeheten ‘hub’. Vanaf deze hubs zijn Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom of Den Bosch in 1 overstap bereikbaar. U betaalt € 2,48 + € 0,44 per kilometer volgens de kortst mogelijke route. Reist u overdag van of naar de buurtschappen Oud Drimmelen, Blauwe Sluis en Noordschans dan betaalt u het regulier ov-tarief (€0,99 en €0,175 per km)

Er is dus géén dienstregeling. U bestelt Bravoflex gemakkelijk via een app, website of door even te bellen. U reserveert een zitplaats in een voertuig en bepaalt zelf wanneer u bij welke halte wordt opgehaald en naar welke halte u reist.

Bravoflex staat voor u klaar

We vervoeren u graag en verantwoord. Lees meer op de website Bravo.info

Net als in andere openbare ruimtes, geldt ook in het ov nog de mondkapjesplicht.