Uitvoeringsprogramma vitaal centrum Willemstad: komt u ook?

Geplaatst: 22-10-2021

Vanuit het programma ‘vitale centra’ investeert de gemeente in het geven van een impuls aan het centrum in Willemstad.  Een centrum dat uitnodigt als ontmoetingsplaats voor zowel inwoners als toeristen met een mix aan functies en activiteiten.Op dit moment werkt bureau BUITEN in opdracht van de gemeente aan het Uitvoeringsprogramma voor het centrum van Willemstad.

Komt u ook op dinsdagavond 2 november?

Ter voorbereiding zijn de afgelopen weken verschillende interviews gehouden met belanghebbenden en belangstellenden om wensen, ideeën en kansen op te halen voor het centrum van Willemstad. Daarnaast heeft Bureau BUITEN een analyse gemaakt over het functioneren van het centrum, voor zowel de inwoners als de bezoekers aan Willemstad. Graag willen wij met u van gedachte wisselen over de eerste bevindingen uit de interviews en analyses op dinsdag 2 november 2021 in het Mauritshuis in Willemstad. De bijeenkomst start om 19:30 uur. U bent van harte welkom!

Aanmelden en praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats in het Mauritshuis (Hofstraat 1, 4797 AC Willemstad) en start om 19:30 uur. We vragen u van tevoren even aan te melden via het e-mailadres: mark.geerts@moerdijk.nl. Voor de duidelijkheid wijzen wij erop dat in het Mauritshuis speciale coronaregels gelden. Alle aanwezigen wordt verzocht de handen te ontsmetten, niet aanwezig te zijn indien je last hebt van de bekende specifieke corona-gerelateerde klachten zoals neusverkoudheid, keelpijn, niezen, hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts. Bezoekers van het Mauritshuis zijn verplicht een bewijs van vaccinatie (zgn. QR-code) of een negatieve corona-testuitslag te tonen.