Gezocht: opdrachtnemer voor gemeentelijke publicaties

Geplaatst: 28-9-2021

De gemeente Moerdijk is op zoek naar één opdrachtnemer die voor het opmaken, plaatsen en verspreiden van de gemeentelijke publicaties in een lokale krant ten behoeve van de gemeente Moerdijk kan zorgen. Dit bericht is bedoeld om te inventariseren of er naast de huidige contractant nog andere potentiële gegadigden zijn voor deze opdracht.

In de huidige situatie worden de gemeentelijke publicaties van Moerdijk gepubliceerd in het (papieren) huis-aan-huisblad de Moerdijkse Bode. De gemeente wil met haar berichtgeving graag zoveel mogelijk inwoners bereiken en daarom blijft de gemeentelijke pagina in een papieren huis-aan-huisblad een belangrijk communicatiemiddel.

Omvang

De omvang van de opdracht is ongeveer 80 tabloidpagina’s gemeentenieuws per jaar. Daarnaast plaatst de gemeente enkele keren per jaar een themapagina variërend van een halve pagina tot één pagina in de krant. Deze cijfers zijn slechts een indicatie, inschrijvers kunnen hieraan geen rechten ontlenen. Marktpartijen kunnen hun belangstelling voor de opdracht uiterlijk 8 oktober 2021 kenbaar maken door een e-mail te sturen naar inkoop@moerdijk.nl