Nieuwe speelplekken Zevenbergschen Hoek, Langeweg en Standdaarbuiten: geef uw mening

Geplaatst: 20-4-2022

Hoe zien de toekomstige speelplekken eruit in Zevenbergschen Hoek, Langeweg en Standdaarbuiten? Dat vroegen we vorig jaar aan de inwoners van die plaatsen. De vele wensen en ideeën zijn nu vertaald in ontwerpen. Daarover mag u nogmaals uw mening geven.

In totaal worden acht speelplekken vernieuwd. In Langeweg gaat het om de locaties Wethouder Trompersstraat, Mauritiusstraat en Kloosterlaan. In Zevenbergschen Hoek om De Vang en de Olavstraat. In Standdaarbuiten worden de speelplekken aan de Markiezenlaan, Dansvlinder en Ridderzwam vernieuwd.

Geef uw voorkeur

De ontwerpen van de speelplekken staan op moerdijk.nl/vernieuwing-speelplek. Van twee speelplekken zijn er twee ontwerpen: die in Langeweg aan de Kloosterlaan, en die in Zevenbergschen Hoek aan De Vang. We zijn benieuwd naar uw voorkeur voor één van de ontwerpen! Die kunt u mailen naar info@moerdijk.nl. Ook opmerkingen bij de overige zes ontwerpen kunt u naar datzelfde e-mailadres sturen. Vermeld daarbij in de onderwerpregel dat het om de ‘speelplekken’ gaat, dan komt uw bericht op de juiste plek terecht. Reageren kan tot en met 30 april 2022.

Planning

Hoe snel de nieuwe speelplekken worden gerealiseerd hangt af van het weer, maar het is de bedoeling dat de aanleg nog voor de zomervakantie start