Komt u ook gezellig naar Oldtimer Meeting Moerdijk?

Geplaatst: 24-8-2022

U bent van harte welkom op de Oldtimer Meeting in dorp Moerdijk komende zondag 28 augustus van 11.00 uur tot 18.00 uur! Een sfeervol evenement om één van de bijzondere plekjes van de gemeente Moerdijk te leren kennen. Op deze dag kunt u genieten van klassieke voertuigen aan de haven. Daarnaast is er live muziek. Dit alles is mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers, waar een klein dorp groot in kan zijn.

Dorp Moerdijk is één van de elf karakteristieke dorpen en stadjes die het Moerdijkse leven rijk is. Heeft u nog wat tijd over? Maak een wandeling, pak de fiets of ga toeren met de auto. Op een oppervlakte van maar liefst 184 km² vindt u verbazende contrasten. Zand en klei, water en land, uitgestrekte polders en levendige industrie, om er maar een paar te noemen. Kijk voor meer informatie op de website van Stichting Nostalgisch Moerdijk.

Talloze andere evenementen

Misschien wel het mooiste aan Moerdijk: de vele tegenstellingen. Juist die tegenstellingen bieden u zoveel mogelijkheden om hier een geweldige tijd door te brengen. Zo zijn er naast de Moerdijkse Oldtimer Meeting nog talloze andere evenementen die de moeite waard zijn. Klein en groot. Muzikaal en sportief. ‘Echte’ cultuur of gewoon lekker eenvoudig vermaak.

Allemaal mogelijk in Moerdijk

Maar misschien wilt u juist rust? Dan kan dat ook. Fiets, wandel of rijd door de uitgestrekte polders, ontspan op of aan het water, of installeer u op een van de gezellige terrassen. Het is allemaal mogelijk in Moerdijk; ontspannen in een moderne omgeving, of juist waar het historie ademt. De keus is aan u!

Nieuwsgierig geworden? Kom langs of ga zelf op ontdekking en kom weer te weten over wat Moerdijk allemaal te bieden heeft op de website van Visit Moerdijk.