Weer een stap gezet in de centrumontwikkeling Klundert.

Geplaatst: 28-1-2022

De vlonders in Klundert zijn aangepakt en gereed. De onderconstructie is vervangen en weer up to date. Daarnaast zijn er nieuwe vlonderplanken gelegd en daarmee zijn de vlonders weer als nieuw.

De KOK is heel blij met de renovatie van de vlonders die hierdoor weer veilig gebruikt kunnen worden voor mooie evenementen. Henk Strootman noemt het volgende: ”Hiermee is de eerste fase van het centrumplan afgerond en richten we ons op de volgende fase van het centrumplan, wij danken het projectteam voor de constructieve samenwerking”.

Naast de vlonders zelf is ook het metselwerk van de muurtjes rondom weer netjes gemaakt. Wat nog moet gebeuren is het impregneren van het nieuwe voegwerk en het schilderen van de leuningen van de trappen en de vlonders. Deze werkzaamheden kunnen pas worden uitgevoerd bij bepaalde weersomstandigheden. Zo gauw als het weer het toelaat, gaan ze hiermee starten.

Op korte termijn komen de volgende plannen voor het pad langs de Bottekreek. Voor nu zijn de vlonders weer duurzaam hersteld en kunnen ze er weer jaren tegenaan. We kijken alvast uit naar wanneer hier weer mooie evenementen en andere activiteiten plaatsvinden.