Samenwerken is samen lachen tijdens het jaarlijkse Moerdijks Ondernemersevent

Geplaatst: 15-6-2022

Dinsdagavond 14 juni vond het jaarlijkse Moerdijks Ondernemersevent plaats in De Stad Klundert in Klundert met het thema Samenwerken = samen lachen. En dat is wat we gedaan hebben!

Samen met de lokale Ondernemersverenigingen OVZ, OVF en KOK hebben we een inspirerende avond georganiseerd voor de aanwezige lokale ondernemers.

Lokaal onderneemster Danielle Kloeg nam ons mee in haar jarenlange ervaring als ondernemer en haar 4 maanden werkervaring als ambtenaar van de gemeente Moerdijk. Over veerkracht, vrijheid, verbinden en hoe je beter op elkaars behoefte aan kunt sluiten.

Onze hoofdspreker Arnout van den Bossche heeft met zijn Vlaamse tongval op zeer humoristische wijze het gedrag van mensen gespiegeld. Hoe hou je de humor erin met alle werkellende die er onvermijdelijk is.

Samen lachen met een heldere boodschap en elkaar fysiek weer opzoeken dat is wat we gisteravond na twee jaar Corona hebben gedaan. Wat was dit fijn. We kijken uit naar het volgende ondernemers event in het najaar. De datum hiervan zal binnenkort bekend gemaakt worden.

Dank voor de aanwezige ondernemers, sponsors, OV’s en organisatie voor deze mooie avond!