13e Moerdijkse Ondernemersontbijt

Geplaatst: 25-11-2022

Gisterenochtend vond alweer het 13e Moerdijks Ondernemersontbijt plaats in theaterzaal De Vlakte in Hotel de Borgh. Samen met de lokale ondernemersverenigingen Zevenbergen, Fijnaart en Klundert Ondernemers Kontakt hebben we weer een inspirerend programma in elkaar gezet voor onze lokale ondernemers. Dit jaar met het thema Vrijheid & Ondernemen! Burgemeester Aart-Jan Moerkerke opende het Ondernemersontbijt.

Dat je vrijheid niet vanzelfsprekend is, bleek vanochtend maar weer eens. Maar liefst 160 lokale ondernemers hingen, tijdens het goedverzorgde ontbijt, aan de lippen van onze gastspreker; de missieleider Korpscommando Troepen in onder andere Kabul. Hij nam ons mee in zijn wereld en werkveld tijdens zijn laatste missie naar Kabul.

Een wereld die voor de meesten van ons ver van de werkelijkheid verwijderd is. Het raakt de aanwezigen, de zaal is stil, er wordt aandachtig geluisterd en de nodige vragen gesteld. Wat een bijzonder en zwaar werk doen deze speciale troepen. Werk waarbij je fysieke gesteldheid enorm belangrijk is, maar je mindset en veerkracht misschien nog wel veel belangrijker! Deze mannen worden tot het uiterste gedreven om hun missie te doen slagen.

Dank voor de aanwezige ondernemers, sponsors, ondernemersverenigingen en organisatie voor deze mooie ochtend!

We kijken uit naar het volgende Ondernemers event! Noteer alvast in uw agenda; 6 april 2023 Moerdijks Ondernemersontbijt 2023!