Boekenproeverij met wethouder Danny Dingemans

Geplaatst: 11-11-2022

Afgelopen vrijdagavond was er een boekenproeverij in Bibliotheek Zevenbergen met de smaak van wethouder Danny Dingemans. Na een inloop met koffie, thee en iets lekkers vertelde Danny bevlogen over zijn boekentips.

Maatschappelijk, historisch, diepgaand en verrassend. Na de bespreking van ongeveer 10 boeken die op het menu stonden, konden de aanwezigen zelf hun tips delen met de groep en kregen ze als toetje een goodiebag uitgereikt waarin onder andere het cadeau van Nederland Leest zat, maar ook de lijst met alle boekentips van de avond. Ben je op de hoogte dat de bibliotheek veel leuke activiteiten organiseert. Er is de komende maanden een leuk en gevarieerd aanbod op het gebied van digitale geletterdheid. Hieronder enkele activiteiten:

  • Komende dinsdag 15 november hebben we een lezing van Doortje Smithuijsen over digitale verslavingen (in Bergen op Zoom, maar ook online te volgen). Meld u aan via de website van de bibliotheek.
  • 19 en 23 november hebben we 2 (online/live) creatieve workshops voor het programma Canva. Meld u aan via de website van de bibliotheek.
  • 1 december: de lezing van Maurits Kaptein over digitale technologie. Hij heeft het boek ‘Hallo Wereld, Hallo Computer’ geschreven en werkt voor de Universiteit van Tilburg. Op 1 december komt hij
    in de bibliotheek van Roosendaal (en online) zijn verhaal vertellen waarin hij ons alles gaat uitleggen over toepassingen van digitale technologie. Meld u aan op de website van de bibliotheek.
  • En wellicht heb je interesse in de pubquiz die de bibliotheek organiseren op 16 december. Deze gaat alleen maar over digitale technologie. Meld u aan op de website van de bibliotheek.  

Voor alle activiteiten geldt: Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek en deelname is gratis.