Week van de pleegzorg Moerdijk

Geplaatst: 2-11-2022

We vinden het belangrijk dat kinderen in de gemeente Moerdijk gelijke kansen krijgen om talenten te ontplooien. Juist voor kinderen voor wie een stabiel thuis niet gewoon is, is dat extra belangrijk. We zijn trots op alle pleeggezinnen die we al in Moerdijk hebben. Naar schatting wonen er ruim 40 pleegezinnen in onze gemeente. Met hun liefde, zorg en aandacht maken zij het verschil in het leven en de toekomst van hun pleegkind. Door de week van de pleegzorg hopen we dat er meer mensen het pleegouderschap gaan overwegen en het verschil gaan maken in het leven en de toekomst van het pleegkind.

Zo geven we samen de toekomst van alle kinderen groen licht. Voor pleegouderschap maakt het niet uit of je een partner hebt of alleenstaand bent. Kijk en luister naar ervaringen van pleegouders.

Wil je meer weten over hoe je pleegouder kunt worden? Bezoek geheel vrijblijvend een informatiebijeenkomst van Vigere Pleegzorg. Kijk op de website van Vigere want elke maand is er een bijeenkomst. Je bent van harte welkom. Natuurlijk kun je ook een informatiepakket aanvragen via de website van Vigere.