Informatiebijeenkomst verplaatsing Kogelvangers

Geplaatst: 9-9-2022

In 2019 besloot de gemeenteraad om een multifunctionele accommodatie (basisscholen, kinderopvang, gemeenschapshuis en gymzaal onder één dak) te gaan bouwen op het terrein van voetbalvereniging Kogelvangers aan de Grintweg. Dat betekent dat de Kogelvangers moeten verhuizen.

De gemeente heeft samen met het bestuur van de Kogelvangers een conceptplan gemaakt om het clubgebouw (de kantine en kleedkamers) en een voetbalveld te verplaatsen naar de overkant van de Grintweg. Meteen worden dan de voetbalvelden gerenoveerd. De gemeenteraad moet nog besluiten of we verder kunnen met het uitwerken van het plan, maar we willen voorafgaand graag uw mening over het conceptplan horen.

Informatiebijeenkomst: 20 september, binnenlopen tussen 18.30 en 20.00 uur

We nodigen u daarom uit voor een informatiebijeenkomst op dinsdag 20 september 2022. Tussen 18.30 en 20.00 uur kunt u binnenlopen in de kantine van De Kogelvangers (sportpark, Grintweg 2 Willemstad). Daar zijn leden van het bestuur van de Kogelvangers en vertegenwoordigers van de gemeente aanwezig om u te informeren over het plan en uw vragen te beantwoorden. Vooraf aanmelden is niet nodig.