Nieuwe speelplekken: geef uw mening

Geplaatst: 3-1-2023

Foto door Timo Reisiger

Hoe zien de toekomstige speelplekken eruit in Klundert en Noordhoek? Dat vroegen we afgelopen jaar aan de inwoners van die plaatsen. De vele wensen en ideeën zijn nu vertaald in ontwerpen. Daarover mag u nogmaals uw mening geven.

In totaal worden negen speelplekken vernieuwd. In Klundert gaat het om de locaties Moye Keene (trapveld), ’t Hooren Werck, Verlaatstraat, Weergang, Van Puttenstraat (compleet nieuwe speelplek), Ambachtsherenweg, Boudewijnstraat en Moye Keene (oost). In Noordhoek wordt de speelplek aan de Vlasaard vernieuwd.

Geef uw voorkeur

De ontwerpen van de speelplekken staan op de website van gemeente Moerdijk. Van drie speelplekken zijn er twee ontwerpen: die in Klundert aan de Moye Keene (trapveld) en ’t Hooren Werck en de speelplek in Noordhoek aan de Vlasaard. We zijn benieuwd naar uw voorkeur voor één van de ontwerpen! Die kunt u mailen naar info@moerdijk.nl. Ook opmerkingen bij de overige zes ontwerpen kunt u naar datzelfde e-mailadres sturen.

We zijn benieuwd naar uw eventuele opmerkingen over deze ontwerpen! Die kunt u mailen naar info@moerdijk.nl. Vermeld daarbij in de onderwerpregel dat het om de ‘speelplekken’ gaat, dan komt uw bericht op de juiste plek terecht. Reageren kan tot 27 januari!

Planning

Hoe snel de nieuwe speelplekken worden gerealiseerd hangt af van het weer, maar het is de bedoeling dat de aanleg eind april / begin mei start. De beplanting op de speelplekken wordt na half november 2023 aangeplant. Dit vanwege het plantseizoen.