Ondernemersontbijt 2023: het onmogelijke is mogelijk

Geplaatst: 24-3-2023

Het onmogelijke is mogelijk! Dat is het thema van het 14e Ondernemersontbijt Moerdijk op 6 april 2023 in hotel de Borgh, IJshof 1 in Zevenbergen.

Samen met Ondernemersvereniging Fijnaart (OVF), Ondernemersvereniging Zevenbergen (OVZ) en Klunderts Ondernemers Kontact (KOK) hebben we weer een mooi programma in elkaar gezet.

In de presentatie “Impossible is Nothing” gebaseerd op zijn bestseller Superschool, laat onze gastspreker Eric van ‘t Zelfde zien wat een hecht team van leerkrachten voor elkaar kan krijgen voor de leerlingen en hoe belangrijk zij zijn voor de toekomst van hun leerlingen. Een feest der herkenning, is bijwijlen hilarisch, doet soms pijn omdat het schuurt, maar nodigt vooral uit om als team te knokken voor elkaar en voor de leerlingen.

“De leerlingen van nu zijn onze medewerkers voor de toekomst! Hoe denken zij, wat hebben ze nodig en hoe zorgen onze Moerdijkse ondernemer ervoor dat onze huidige en toekomstige medewerkers het beste uit zichzelf halen en in hun kracht staan”, licht wethouder Danny Dingemans toe.

Dit alles onder het genot van een heerlijk vers ontbijt! Ben jij erbij? Het programma ziet er als volgt uit:

  • 07.30 uur - Inloop inclusief ontbijt
  • 08.00 uur - Opening door wethouder Danny Dingemans
  • 08.15 uur - Inspiratiesessie door Eric van 't Zelfde
  • 09.15 uur - Afsluiting en gelegenheid tot netwerken

Het programma start iets eerder dan gebruikelijk, zodat de ondernemers die om 9.30 uur hun winkel open willen hebben, ook de mogelijkheid hebben om deel te nemen!

Belangstellenden kunnen zich via dit formulier aanmelden.

We kijken er naar uit om er samen met jou weer een inspirerend Moerdijks Ondernemers ontbijt van te maken!