Duurzaamheidevent Moerdijk 2023

Geplaatst: 18-10-2023

Een mooie event in aantocht in Moerdijk! Op donderdag 2 november is er een duurzaamheidsevent “Mobiliteit” om 19.00 uur in ‘De Stad Klundert’, Molenstraat 33 in Klundert. Dit event wordt georganiseerd vanuit de Nationale Klimaatweek door en voor ondernemers in samenwerking met Energiek Moerdijk, Rabobank Nederland en ChargeNow met als doel om meer inzicht te krijgen in het elektrische rijden voor klein zakelijk vervoer.

Tijdens deze bijeenkomst wordt uitgebreid stilgestaan bij de ontwikkelingen op het gebied van duurzame mobiliteit. Het is een uitgelezen kans om kennis en ervaringen uit te wisselen en inzichten op te doen voor uw toekomstig beleid met betrekking tot (elektrisch) vervoer en transport.

Er is een boeiende agenda samengesteld, met onder andere presentaties van experts op het gebied van mobiliteit en laadoplossingen voor elektrisch vervoer. Ook worden nabij ‘De Stad Klundert’ enkele elektrische voertuigen getoond.

Deze bijeenkomst biedt daarnaast een waardevolle gelegenheid om onderling te netwerken en samen te werken met andere ondernemers in onze regio. Uw aanwezigheid en bijdrage zijn van groot belang voor het slagen van dit event.

Graag ontvangt Energiek Moerdijk uiterlijk 31 oktober aanstaande uw bevestiging van aanwezigheid. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Meld u aan op de website van Energiek Moerdijk