Webinar Veilig online op vakantie

Geplaatst: 16-7-2021

Bibliotheek West-Brabant organiseert in samenwerking met Politie Zeeland-West-Brabant de live sessie 'Veilig online op vakantie' op dinsdag 20 juli om 20.00 uur. De bijeenkomst gaat over het beschermen van je online veiligheid vóór, tijdens en na je vakantie. De politie geeft handige tips en trucs over hoe jij je kunt beschermen tegen cybercriminelen.

Stel je voor... je gaat op vakantie en plaatst een foto op social media via de gratis wifi van de lokale strandtent. Een dag later blijkt je rekening gehackt te zijn! Cybercriminaliteit komt steeds vaker voor, ook op vakantie. Wat je er aan kunt doen? Christiaan van den Berg van Politie Zeeland-West-Brabant geeft een webinar over cybercriminaliteit op vakantie.

Ook jij kunt cybercriminelen te slim af zijn

Cybercriminelen staan op de (online) uitkijk. En steeds meer mensen zijn slachtoffer van cybercrime, ook op vakantie.

Geef cybercriminelen daarom geen kans en neem deel aan de webinar “Veilig online op vakantie” op dinsdag 20 juli om 20:00 uur.

Webinar Veilig online op vakantie i.s.m. Politie Zeeland-West-Brabant

Tijdens de webinar geeft Christiaan van den Berg van de afdeling Cybercrime van de Politie Zeeland-West-Brabant uitleg over verschillende online situaties. En hij geeft handige tips om te voorkomen dat je online gevaar loopt. We zullen het hebben over het voorkomen van online risico's vóór, tijdens en na je vakantie. Zodat je daadwerkelijk onbezorgd kunt genieten. Denk hierbij aan het veilig online boeken van jouw reis en verblijf, het gebruik van openbare wifi netwerken op plaats van bestemming en het veilig delen van jouw vakantiefoto’s via social media. En als het onverhoopt toch misgaat wat de politie voor je kan betekenen.

Geef cybercriminelen geen kans en schrijf je snel in:

Meld je hier gratis aan!