Maak jij de Vuelta? Gezocht: evenementenverkeersregelaars

Geplaatst: 11-7-2022

Dit jaar start de Ronde van Spanje in Nederland: La vuelta Holanda! Zondag 21 augustus trappen de renners van la Vuelta door de gemeente Moerdijk. Een uniek evenement dat je wielerhart sneller laat kloppen. Internationale helden strijden om de winst op de etappe Breda-Breda. Volhouden, winnen en toejuichen. Maak de Vuelta dan van dichtbij mee als evenementenverkeersregelaar. 

Als verkeersregelaar ben je niet weg te denken bij La Vuelta Holanda. Je staat op cruciale punten langs het parcours en zorgt ervoor dat het verkeer in goede banen geleid wordt. Ben jij gastvrij en vriendelijk? Dan ben jij de persoon voor deze plek!

Wat krijg je ervoor terug?

Je ontmoet veel nieuwe mensen en krijgt een uniek kijkje achter de schermen van een internationaal sportevenement. Daarnaast krijg je:

  • Een waardebon van €25,-
  • Een kledingpakket in de stijl van het evenement (shirt,regenjack,verkeersregelaarshesje)
  • Een lunchpakket tijdens het evenement
  • Een online cursus als verkeersregelaar (als die nodig is)

Meer informatie en aanmelden

Nieuwsgierig geworden? Tom Harms van gemeente Moerdijk vertelt je er graag meer over. Stuur een e-mail naar tom.harms@moerdijk.nl. Direct aanmelden kan ook. Geef in je mail het volgende door:

  1. Je voornaam, achternaam en e-mailadres
  2. Je kledingmaat
  3. Met wie we contact moeten opnemen als er iets gebeurt (naam en telefoonnummer)
  4. Of je al een verkeersregelaarsinstructie gevolgd (en op welke datum)

Aanmelden kan tot 29 juli.

Route

Op 21 augustus begint en eindigt de etappe in Breda. De wielrenners komen door vele West-Brabantse gemeenten waaronder onze gemeente! De route komt aan de oostzijde onze gemeente in en gaat langs de noordkant van Langeweg en Zevenbergen, door Klundert en langs de zuidkant van Fijnaart. Meer informatie vindt u op moerdijk.nl/vuelta.