Woningbouwontwikkeling Driehoefijzersstraat

Dit project heeft tot doel om te komen tot de realisatie van sociale koopwoningbouw ter plaatse van de voormalige Drankenhandel van der Made aan de Driehoefijzerstraat in Zevenbergschen Hoek.

Stand van zaken

De gemeenteraad heeft op 4 februari 2016 ingestemd met het startdocument voor dit project. Dat besluit is tevens de formele start voor de volgende fase, de initiatieffase. In deze fase wordt door de ontwikkelaar Hazenberg Bouw B.V. uit Vught en de gemeente Moerdijk gezamenlijk de maatschappelijk, financiƫle en ruimtelijke haalbaarheid van de ontwikkeling onderzocht. Op basis van dit onderzoek besluiten partijen of zij definitief willen doorgaan met deze ontwikkeling.
Juni 2016: De haalbaarheid van het project is onderzocht en beide partijen zijn het er over eens dat de ontwikkeling haalbaar is.

Op vrijdag 1 juli aanstaande wordt dit officieel bekrachtigd met het zetten van een handtekening door burgemeester Klijs en de directeur Wonen van ontwikkelaar Hazenberg. Deze handtekening betekent tevens dat de start van de verkoop van de woningen, meer informatie hierover treft op www.hethoekske.nl .
Onder voorwaarden is het mogelijk voor deze woningen (maximaal 80 185.000,- V.O.N.) een starterlening te verkrijgen bij de gemeente Moerdijk. Zie ook deze website van de gemeente: www.moerdijk.nl/Starterslening.

Meer informatie met betrekking tot dit project

Gemeente Moerdijk

Projectleider Huub Sens-Husson
Postbus 4
4760AA Zevenbergen

Tel 14 0168
Fax 0168-373 580
Mail
Website https://www.moerdijk.nl

Hazenberg Bouw B.V.

De heer R.P.M. van Gurp
Postbus 112
5260AC Vught

Fax 0168-373 580
Mail
Website www.hazenberg.nl