Hulp van een coach

Hulp van een onafhankelijke coach op het gebied van zorg, jeugd of werk.

Heeft u als inwoner van  gemeente Moerdijk een vraag over een (lastige) situatie in uw leven binnen de onderwerpen zorg, jeugd of werk? En kunt u daarbij een steuntje in de rug gebruiken? Dan is er voor u de gratis meedenkvoorziening cliëntondersteuning: een onafhankelijke coach die u ondersteunt naar een oplossing.

Vragen inwoners centraal

Het kan over uiteenlopende vragen gaan. Heeft u bijvoorbeeld een dementerende vader of moeder en heeft u hierover vragen? Heeft u een volwassen zoon met beperkingen, die graag op zichzelf wil gaan wonen en wilt u weten hoe u dit kunt regelen met hem? Wilt u bespreken hoe u passend werk kunt vinden? Heeft u door uw beperking moeite met uw huishouden en wilt u daar wat aan doen?  Of heeft u bijvoorbeeld een vraag over daginvulling of sociale contacten? 

Voor al deze vragen is er de meedenkvoorziening cliëntondersteuning. Deze ondersteuning richt zich op zorg jeugd en werk gerelateerde vragen  en is gratis beschikbaar voor alle inwoners van de gemeente Moerdijk die daar behoefte aan hebben.  De meedenkvoorziening wordt uitgevoerd door coaches van de stichting Duurzame Dienstverlening. Deze coaches werken onafhankelijk van de gemeente en zijn er voor u.

Coachen naar een oplossing

De coach ondersteunt degene met een vraag om deze op termijn zelf op te lossen. Dit doet de coach door eerst de vraag helder te krijgen, vervolgens de gewenste resultaten te benoemen en daar acties aan te verbinden.

Bij alle vragen die u heeft over zorg, jeugd of werk kunt u telefonisch contact opnemen met de coaches van de meedenkvoorziening van Duurzame Dienstverlening. Tijdens dit gesprek geeft u aan waarover u vragen heeft. De coach bespreekt deze vragen met u en kijkt samen met u wat u zou willen bereiken, welke antwoorden u nodig heeft. De coach benoemt met u de gewenste resultaten. De coach maakt met u een afspraak om naar u toe te komen om over uw situatie en uw (levens)vragen te praten. Dit kan bij u thuis of op een andere locatie die u prettig vindt. De coach wijst u de weg naar de oplossingen. De coach denkt met u mee. De coach ondersteunt en motiveert u om zelf in actie te komen. U krijgt daarmee een steuntje in de rug en u houdt zelf de regie.

Contact

Bel voor een eerste gesprek tussen 09.00 en 12.00 uur:

 
Renate Kremers 06-13969008 rkremers@duurzamedienstverlening.nl