Bereikbaarheid

Alle woningen en bedrijven blijven bereikbaar. Voor doorgaand verkeer wordt een omleiding ingesteld.

De aannemer verzorgt omleidingsroutes om het doorgaand verkeer om te leiden tijdens de werkzaamheden. Alle percelen, inclusief woningen en bedrijven, houdt de aannemer zo lang mogelijk bereikbaar. Dit betekent dat bestemmingsverkeer soms door het werkvak moet rijden, bijvoorbeeld over een weg waar de deklaag van het asfalt vanaf is gehaald.

Wij vragen u rekening te houden met extra reistijd, bijvoorbeeld omdat u even moet wachten op het werkverkeer. Ook vragen wij u om met gepaste snelheid door het werkvak te rijden voor de veiligheid van het personeel, maar ook om schades bijvoorbeeld door losliggende steentjes te voorkomen. 

Percelen grenzend aan de wegen waar het asfalt wordt vervangen, worden tweemaal een aantal uur afgesloten. Dit heeft te maken met het aanbrengen van verschillende lagen asfalt. Aanwonenden krijgen hierover twee weken van tevoren een bericht van de aannemer.

Heeft of gebruikt u een perceel aan een van de dijken waar de aannemer aan het werk gaat en wilt u graag op de hoogte gehouden worden van afsluitingen? Mail uw contactgegevens (e-mailadres, telefoonnummer, locatie perceel) dan naar Gert Jan van Doremaele, omgevingsmanager van De Jong Zuurmond: gj.van.doremaele@dejongzuurmond.nl.

Omleidingsroutes op kaart

Fijnaart

Standdaarbuiten

Klundert