Festiviteiten van horeca of verenigingen, kennisgeving

Vertegenwoordigt u een horeca-inrichting, (sport)vereniging of recreatie-inrichting? Dan kunt u een aantal keren per jaar een festiviteit organiseren, met een kennisgeving aan de gemeente. Dit houdt in dat u zich dan niet hoeft te houden aan de normaal geldende geluids en verlichtingsvoorschriften. U kunt hierbij denken aan het optreden van een band.

Een kennisgeving moet u minimaal twee weken voor de festiviteit doen. De burgemeester kan de incidentele festiviteit verbieden wanneer naar zijn oordeel de woon- en leefsituatie op ontoelaatbare wijze wordt beinvloed. U wordt daar zo snel mogelijk over geïnformeerd.

Aan de melding incidentele festiviteit zijn geen kosten verbonden.

U kunt een kennisgeving op verschillende manieren bij de gemeente aanvragen. Hieronder leest u alle mogelijkheden. Wij beloven u dat we klantgericht met uw wensen en vragen omgaan.

Digitaal

Een handige manier voor u en de gemeente om u te voorzien van het juiste product of dienst, is om uw aanvraag digitaal in te dienen. Zo kunt u, in veel gevallen met behulp van DigiD, veilig uw aanvraag indienen.

Schriftelijk/ email

U kunt een schriftelijk verzoek sturen naar de gemeente. Dat kan naar het volgende adres:

Gemeente Moerdijk
Postbus 4
4760 AA Zevenbergen

U kunt ook mailen naar info@moerdijk.nl, posten in de brievenbus bij het gemeentehuis, ingang Pastoor van Kessellaan 15 of afgeven aan de loketten.

Telefonisch

Als u meer informatie wilt over dit product, dan kunt u telefonisch contact opnemen. De gemeente is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.30-17.00 uur, donderdagavond tussen 18.00-20.00 uur en vrijdagochtend tussen 8.30-12.00 uur. U belt het zescijferige telefoonnummer 14 0168. Belt u vanuit het buitenland dan gebruikt u het nummer +31168373600.

Persoonlijk, mét of zonder afspraak

Natuurlijk kunt u ook persoonlijk langskomen voor uw aanvraag. Voor uw en ons gemak adviseren wij u om een afspraak te maken voor het aanvragen van dit product. Als dit niet mogelijk is dan kunt u ook terecht tijdens onze vrije inlooptijden. Deze zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. Wanneer u telefonisch een afspraak wilt maken belt u het zescijferige telefoonnummer 14 0168. Belt u vanuit het buitenland dan dient u het nummer +31168373600 te gebruiken.

Formulieren

Meenemen

Ingevuld kennisgevingsformulier.