Starten van een horeca onderneming

Huisvesting / locatie

Bij het kiezen van een locatie voor uw horeca onderneming, is het belangrijk na te gaan of uw plan overeenkomt met het bestemmingsplan voor het desbetreffende gebied. Mag u volgens dit bestemmingsplan een bedrijf beginnen op deze locatie, of geldt er uitsluitend een woonbestemming? De gemeente kan u hierbij helpen.

Informatie Ondernemersplein

Alle informatie van de overheid voor ondernemers vindt u op www.ondernemersplein.nl.

N.V. Rewin West-Brabant

Rewin is de regionale ontwikkelings- en investeringsmaatschappij. Rewin helpt snel, deskundig en kosteloos bij kantoor & bedrijfsvestiging in West-Brabant, groei en financiering van het bedrijf en hebben verschillende regionale projecten voor startende en gevestigde ondernemers uit West-Brabant. Voor uitgebreide informatie over wat deze maatschappij voor u kan betekenen kunt u kijken op de website van Rewin.

Werkgeversservicepunt West-Brabant

Het WSP is een professionele speler op de markt van arbeidsmarktbemiddeling en een belangrijke leverancier voor personeel. Uw behoefte is leidend voor ons: u heeft één aanspreekpunt in uw regio voor kosteloos advies en hulp bij uw arbeidsvraagstukken. Om u goed van dienst te kunnen zijn, zoeken wij op basis van uw vraag indien nodig contact met onze partners zoals regiogemeenten, WVS, UWV of private partijen. Kijk voor meer informatie op de website van het Werkgeversservicepunt West-Brabant.