Joost van de Wiel is er voor de ondernemers in Moerdijk

Geplaatst: 6-1-2023

Per 1 november 2022 is Joost van de Wiel de Accountmanager Bedrijven van de gemeente Moerdijk. Hij is hét aanspreekpunt voor alle bedrijven in de gemeente Moerdijk die vragen hebben over ondernemen in Moerdijk en de rol die de gemeente Moerdijk daarin heeft. Joost stelt zichzelf voor.

Naam Joost van de Wiel
Functie: Accountmanager Bedrijven gemeente Moerdijk
Leeftijd: 43 jaar
Geboorteplaats: Breda
Woonplaats: Etten-Leur
Sport : hardlopen en fitness

“Nadat ik ruim 20 jaar geleden mijn opleiding commerciële economie heb afgerond aan de Avans Hogeschool ben ik de ICT-sector ingerold. Begonnen op de afdeling  verkoop binnendienst, groeide ik daarna door tot accountmanager en bidmanager op aanbestedingstrajecten. Mijn klanten waren gemeenten en andere (semi-) overheden, die we middels uitvoerige aanbestedingstrajecten ondersteunden met hun complexe en uitvoerige werkprocessen.

Ik raakte hierdoor steeds meer betrokken bij het maatschappelijke werkveld van de lokale overheid. Dit vond ik interessant! Vandaar dat ik uiteindelijk de stap naar de gemeente gemaakt heb. Want het werkveld van de lokale overheid is werk van betekenis: Het doet er echt toe! De overheid en het bedrijfsleven kennen beiden een andere manier van werken, en spreken soms echt een andere taal. Met mijn ervaring zowel in het bedrijfsleven als bij de gemeente lever ik graag een positieve bijdrage aan de samenwerking tussen deze twee werelden. Het gezamenlijke belang voorop stellen is daarbij voor mij altijd het belangrijkste uitgangspunt.”

“U kunt bij mij terecht met alle ondernemersvragen die je hebt waar de gemeente een rol in heeft of in zou kunnen hebben. Ik ben op de meeste gebieden geen inhoudelijk expert, maar vind het wel belangrijk  dat ik jouw vraag echt begrijp. Waar zit je mee, wat is het “probleem achter het probleem”. En wat kunnen wij als gemeente Moerdijk, binnen de mogelijkheden die wij hebben, doen om bij te dragen aan een oplossing? Ik ga dan ook veel bij bedrijven op bezoek voor een persoonlijk gesprek. Tijdens zo’n bedrijfsbezoek komen er diverse onderwerpen ter sprake, waarbij ik de dwarsverbanden tussen jou en andere bedrijven of partners kan leggen.”

“Ben je ondernemer en heb je vragen waarbij je mijn hulp goed kunt gebruiken? Bel of mail me dan! En natuurlijk kom ik graag een keer langs om kennis te maken.”

Contactgegevens:

Mail: joost.van.de.wiel@moerdijk.nl 
Telefonisch: 06 15 22 29 14