Aankondiging deelmobiliteit havengebied afsluiting Haringvlietbrug

Geplaatst: 22-5-2023

De afsluitingen van achtereenvolgens de Haringvlietbrug en de Heinenoordtunnel (tussen 9 juni en 1 september 2023) gaan voor veel extra drukte zorgen op de A17, A16 en de A15. Vertragingen zullen naar verwachting oplopen tot een uur of zelfs meer. Via deze weg bieden we u alternatieve vervoersopties aan voor deze periode.

Voor een bedrag van €235,- per bedrijf, per dag kunnen uw werknemers gebruik maken van een pendeldienst, elektrische fiets of een combinatie van beide om op het haven-/ en industrieterrein Moerdijk te komen.

De aangeboden kosten gelden bij een commitment van minimaal 10 bedrijven. Bij meer animo zullen de kosten lager zijn. Bij minder animo is de realisatie van deelmobiliteit geen haalbare optie. Momenteel zijn BMN en de gemeente Moerdijk nog bezig met cofinanciering, waardoor de totale kosten uiteindelijk lager uit kunnen vallen. Tevens willen we benadrukken dat het gaat om een pilotproject.

Zorg dat uw bedrijf in bovengenoemde periode goed bereikbaar is en blijft, en laat ons uiterlijk 31 mei weten of uw bedrijf zich wil committeren aan dit project en de daarmee samenhangende kosten.

Meld je zo snel mogelijk aan via annemieke@brabantmobiliteitsnetwerk.nl of via 06 38 17 16 11.