Aankoop gronden Leijten BV Klundert

Geplaatst: 26-1-2011

De gemeente Moerdijk heeft de gronden aangekocht van Leijten Transport BV, gelegen aan de Schansweg in Klundert. Beide partijen zijn dit in goed overleg overeengekomen. Onder de vlag van Moerdijk MeerMogelijk is dit een belangrijke stap naar het verbeteren van de leefbaarheid in de kern Klundert.

Met deze aankoop maakt transportbedrijf Leijten plaats voor een herinrichting van dit gedeelte van het bedrijventerrein aan de Schansweg en Vlietweg in Klundert. Hierdoor wordt het wonen in dit gedeelte van Klundert rustiger en veiliger. Oftewel, de kwaliteit van de leefomgeving verbetert. Een belangrijke doelstelling van het project Moerdijk MeerMogelijk. De mogelijkheden voor herontwikkeling van deze locatie worden door de gemeente meegenomen bij het opstellen van de structuurvisie.

Moerdijk MeerMogelijk

De aankoop van Transportbedrijf Leijten en de sanering van de overlast is onderdeel van parapluproject Moerdijk MeerMogelijk. Een uniek project, bestaande uit negen plannen die samen kansen bieden voor de economie en de leefbaarheid in de gemeente Moerdijk.