Webinar GGD: 'Ondersteun je weerstand door gezonde voeding'

Geplaatst: 28-1-2021

Ons dagelijks leven is in korte tijd ingrijpend veranderd door het coronavirus. Aandacht voor onze gezondheid en leefstijl is nu extra belangrijk. Naast slapen en bewegen, draagt gezond eten bij aan een optimale weerstand. Tijdens het webinar ‘Ondersteun je weerstand door gezonde voeding’ geven we je tips hoe je gezonder kunt eten én het kunt volhouden. 

Voorkom coronakilo's

Thuis zijn en thuis werken door het coronavirus kan je dagritme flink in de war gooien. Dit kan van grote invloed zijn op jouw eetpatroon. Voorkom coronakilo’s en eet gezond. Hiermee zorg je voor een zo hoog mogelijke weerstand. Je lichaam heeft dan een betere afweer tegen ziekmakende bacteriën en virussen en je wordt minder snel ziek. 

Hoe maak je verantwoorde keuzes?

Als je werkt heb je brandstof nodig. Voeding dus. En het liefst gezonde. Hoe zorg je er nu voor dat je verantwoorde keuzes maakt? Tijdens het webinar ‘Ondersteun je weerstand door gezonde voeding’ legt diëtiste Hanneke Kuijpers op een makkelijke manier uit hoe je dat kunt doen. En vooral hoe je het volhoudt om gezond te eten. Het webinar vindt plaats op: donderdag 4 februari van 08.30 uur tot 09.00 uur

Aanmelden

Start je werkdag goed en ontvang een half uur lang praktische tips, inzichten en handvatten waar je direct mee aan de slag kunt. Deelname aan het webinar is gratis. Aanmelden kan op de website van GGD Hart voor Brabant.