Gratis sporten voor twee maanden voor jongvolwassenen (18 t/m 27 jaar) bij een lokale Moerdijkse sportaanbieder!

Geplaatst: 18-6-2021

We hebben een leuke aanbieding: een gratis zomerabonnement voor twee maanden voor jongvolwassenen (18 t/m 27 jaar) bij een lokale Moerdijkse sportaanbieder!

Waarom nu?

Er zijn bij ons veel signalen binnen gekomen op het gebied van zorg en welzijn bij jeugd, jongeren en jongvolwassenen ten gevolge van de COVID-19 periode. Het is voor iedereen een pittige periode. Gelukkig gaat het de goede kant op en is er steeds meer mogelijk zodat we hopelijk snel weer kunnen sporten zoals we altijd deden. Sporten is gezond en daarnaast ontmoet je (nieuwe) mensen. Met dit zomerabonnement stimuleren we jongvolwassenen om (weer) te gaan sporten, te blijven sporten ook al ligt de sport die ze normaal uitoefenen stil gedurende de zomer of om een nieuwe sport uit te proberen. 

Waarom deze doelgroep?

We vinden het belangrijk dat de jeugd, jongeren en jongvolwassenen een leuke zomer tegemoet gaan en weer in beweging komen! Jeugd en jongeren kunnen voor leuke zomeractiviteiten gebruik maken van het Meer Zomer programma van Meer Moerdijk. Dus wil je deze zomer een activiteit of clinic aanbieden voor de jeugd (t/m 12 jaar) of jongeren (13 t/m 18 jaar), dan kun je je aansluiten bij Meer Zomer. Ook jongvolwassenen hebben tijdens deze COVID-19 periode te maken hebben gehad met uitdagingen zoals geen baantje meer in de horeca, geen stage kunnen vinden, sportvereniging (deels) gesloten of weinig sociaal contact. Voor hen hebben we dus een gratis zomerabonnement in de aanbieding!

Hoe kan je mee doen?

Het zou tof zijn dat zoveel mogelijk sportaanbieders open staan voor deze actie en flexibel kunnen zijn als dat nodig is in het afsluiten van een lidmaatschap van twee maanden.  Bij Jeroen Strootman, onze verenigingsadviseur van Meer Moerdijk, komen de aanmeldingen van de jongvolwassenen binnen. Wil een jongvolwassene bij jou komen sporten, dan neemt Jeroen contact met je op. We willen je vragen zelf ook na te denken over hoe je deze doelgroep kan behouden wanneer het gratis abonnement na twee maanden is afgelopen.

Aanmelden van een gratis sportabonnement kan hier: https://meermoerdijk.nl/gratis-sport-abonnement 

Ten slotte: deze actie is bedoeld om jongvolwassenen te stimuleren om (weer) te gaan sporten of als de wens bestaat een nieuwe sport uit te oefenen. Een al lopend abonnement kan daarom niet gedeclareerd worden, het gaat om nieuwe leden / gebruikers.