‘Hoe prettig vindt u het om in uw buurt te wonen?’ en ‘Wat vindt u van het onderhoud van het groen in uw buurt?’

Geplaatst: 7-5-2021

Het zijn zomaar twee vragen uit onze tweejaarlijkse Inwonerspeiling. Afgelopen maand kregen ongeveer 15.000 inwoners van Moerdijk een brief met een uitnodiging om hieraan deel te nemen. Heb je ook een uitnodiging gehad, maar de vragenlijst nog niet ingevuld en teruggestuurd? Dat kan nog tot 24 mei!

Belangrijk, want hoe meer ingevulde vragenlijsten we ontvangen, des te beter we kunnen signaleren in welke plaats(en) en buurt(en) misschien verbeteracties nodig zijn en wat we daar samen met inwoners en organisaties aan kunnen doen. Ook jouw mening is dus belangrijk, of je nu 18 bent of 80!

Heb je de vragenlijst nog niet ingevuld? In de brief met de uitnodiging die je hebt ontvangen vind je een persoonlijke inlogcode. Daarmee kun je de vragenlijst online invullen.

Heb je de vragenlijst nog niet ingevuld, maar de brief met de uitnodiging al weggegooid? Neem dan even contact op met onderzoeksbureau Moventem. Zij voeren de Inwonerspeiling voor ons uit en sturen je dan een papieren vragenlijst toe. Telefoonnummer: 0575 760 227.