Vitaal centrum Willemstad: denkt u mee?

Geplaatst: 13-9-2021

Het is zover, het programma 'Vitale centra' gaat van start in Willemstad! Bureau Buiten heeft van de gemeente de opdracht gekregen om een uitvoeringsprogramma op te stellen voor een vitaal centrum in Willemstad. Daarin worden de belangrijkste projecten benoemd die de komende jaren een impuls moeten geven aan het centrum. Hierbij valt te denken aan de vragen: welke functies zijn belangrijk voor een centrum? Hoe kunnen we het parkeren organiseren? Enzovoort.

Vanuit het programma ‘vitale centra’ investeert de gemeente in het geven van een impuls aan het centrum in Willemstad.  Een centrum dat uitnodigt als ontmoetingsplaats voor zowel inwoners als toeristen met een mix aan functies en activiteiten. Samen met Bureau Buiten gaan we ophalen welke wensen en ideeën hierover leven.

Graag willen we met u in gesprek over bovengenoemde onderwerpen. De komende tijd worden met verschillende betrokkenen groepsinterviews gehouden. Mocht u hier interesse in hebben dan kunt u zich aanmelden door te mailen naar mark.geerts@moerdijk.nl. Als u vragen heeft dan kunt u ook bellen naar projectleider Mark Geerts van de gemeente Moerdijk via 14 0168.