De gemeente is benieuwd naar uw ervaringen met de Wmo

Geplaatst: 17-4-2023

De gemeente Moerdijk houdt jaarlijks een onderzoek naar de ervaringen van cliënten met hun Wmo voorziening(en). Onderzoeksbureau I&O Research voert dit onderzoek voor ons uit. Er worden mensen benaderd die in 2022 gebruik hebben gemaakt van ondersteuning via de Wmo. Bijvoorbeeld als u huishoudelijke ondersteuning of begeleiding hebt gekregen of als u gebruik maakt van de deeltaxi.

Als u gebruik maakt van een Wmo voorziening is de kans groot dat u een brief en vragenlijst ontvangt. Door deze vragenlijst uiterlijk 14 mei in te vullen en kosteloos terug te sturen in de bijgeleverde retourenvelop, neemt u deel aan het onderzoek. Het is ook mogelijk om de vragenlijst online in te vullen als u dat prettiger vindt. In de brief is beschreven hoe dit werkt.

We vinden het belangrijk dat u meedoet, want dankzij uw inbreng kunnen we onze dienstverlening (nog) verder verbeteren!

Deelname aan het onderzoek is vrijwillig en heeft op geen enkele wijze invloed op de Wmo voorziening die u ontvangt. We willen alleen weten hoe uw ervaringen zijn met de ondersteuning.

Vragenlijst ontvangen maar geen Wmo voorzieningen meer?

Er is helaas iets niet goed gegaan met het selecteren van de Wmo cliënten om deel te nemen aan het onderzoek. We merken door telefoontjes naar ons Wmo loket dat we mensen hebben uitgenodigd die geen Wmo ondersteuning meer ontvangen of nabestaanden van mensen die reeds overleden zijn. Aan deze mensen bieden wij onze oprechte excuses aan voor deze onzorgvuldigheid. We zoeken uit hoe dit heeft kunnen gebeuren, zodat dit bij een volgende brief over dit onderzoek niet meer voorkomt.