Verkeersonderzoek Willemstad, heeft u al meegedaan?

Geplaatst: 19-4-2023

De gemeente Moerdijk wil Willemstad levendig en vitaal houden. De vestingstad is een aantrekkelijke plek om te wonen, te ondernemen en voor toeristen. Sinds eind maart kunt u meedoen aan dit brede verkeersonderzoek voor Willemstad. Tot nu toe zijn er al ruim 180 enquêtes ingevuld. Dat is een mooie tussenstand.

Wilt u nog meedoen? Dat kan! Vul nu de vragenlijst in. De vragenlijst kunt u invullen tot en met 30 april 2023.

In dit onderzoek worden verkeersgegevens van ruimtelijke ontwikkelingen zoals Willemstad-Oost, multifunctionele accommodatie, volkstuinencomplex, woningbouw en Bovensluis betrokken, evenals uw ideeën en uw zorgen als inwoner van Willemstad over de verkeerssituatie. Hierdoor krijgen we in beeld hoe u over het verkeer in Willemstad denkt. Dat kan gaan over verschillende zaken, zoals verbeterpunten voor de bestaande infrastructuur, verkeersveiligheid en routes naar en door de stad of parkeren. Niet alleen voor autoverkeer, maar ook voor fiets- en wandelverkeer.

Voor dit onderzoek kunt u op een digitale kaart plekken aangeven waar het volgens u niet goed gaat met het verkeer of ideeën die u heeft voor verbetering van een situatie. Hoe meer reacties des te completer het beeld! De werkgroep verkeer van Stadstafel Willemstad heeft al enkele wensen en knelpunten aangedragen. Deze zijn als voorbeeld al in de kaart verwerkt. Doe ook mee en vul de kaart in!