Nieuw digitaal energieloket voor informatie en advies over energiezuinig wonen

Geplaatst: 25-8-2023

Het verduurzamen van de woning zorgt voor veel vragen en uitzoekwerk. Wat is er in uw woning allemaal mogelijk? Welke subsidies zijn er? En hoe vindt u een betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van duurzame maatregelen? Het energieloket helpt u om antwoord te krijgen op dit soort vragen en voorziet u van objectieve en transparante informatie. Zo kunt u genieten van een duurzame woning met meer wooncomfort en lagere energielasten.

Het Regionaal Energieloket helpt woningeigenaren in de gemeente Moerdijk met alle vragen rondom duurzaam wonen:

  • Onafhankelijke informatie over maatregelen, zoals zonnepanelen, isolatie en verwarmen.
  • Beschikbare subsidies en leningen. Op de website van Regionaal Energieloket vindt u alle informatie op één plek. Zowel subsidies, leningen, nationale regelingen als lokale financieringsmogelijkheden van uw gemeente. 
  • Gratis online HuisScan. Doe de HuisScan en zie in 2 minuten wat voor jouw woning en situatie de mogelijkheden zijn om je energierekening te verlagen.
  • Verwijzing naar lokale acties en initiatieven: Bijvoorbeeld van Energiek Moerdijk. Bij Energiek Moerdijk kunnen inwoners van Moerdijk zich gratis aanmelden voor een energiecoach aan huis en een lekcheck.
  • Advies via telefoon of e-mail. Komt u er even niet uit? Dan kunt u bellen of mailen met Regionaal Energieloket. Dit kan via 088 525 4110 en vragen@regionaalenergieloket.nl.

Wilt u het energieloket van de gemeente Moerdijk bekijken? Ga naar regionaalenergieloket.nl/moerdijk.