Maak je klaar voor een feestelijke middag in Rodeborg

Geplaatst: 15-6-2023

Bij woningbouwcorporatie Woonkwartier geloven ze dat fijn wonen verder gaat dan alleen de woning. Samen met de huurders, bewoners, omwonenden, maatschappelijke samenwerkingspartners en lokale gemeenschappen bouwen ze aan fijne, gezellige, veilige, vitale en duurzame wijken in de gemeente Moerdijk. En dat willen we graag met jullie vieren!

Op 12 juli rolt Woonkwartier, samen met de gemeente, de rode loper uit voor een speciaal evenement samen met de wijkbewoners van Rodeborg in Klundert. We blikken terug op de wijkontwikkeling en kijken vol enthousiasme naar de toekomst. Samen duurzaam ontwikkelen en verbinden in het kader van gebiedsontwikkeling in Klundert. Laten we er samen een toost op uitbrengen!

Een middag vol kleur

Verwacht een geweldige middag vol kleur, muziek en gelach op De Brink van Rodeborg, van 15.30 uur tot 17.30 uur. En we hebben ook een fantastisch programma voor de kinderen in petto, maar dat houden we nog even geheim!

Hapje en drankje

Natuurlijk zorgen we voor lekkere drankjes en hapjes, zodat jullie samen kunnen genieten. We kijken er ontzettend naar uit om samen met jullie mooie herinneringen te maken tijdens deze bijzondere middag. Houd daarom je brievenbus in de gaten, want de officiële uitnodiging komt eraan.