Inloopavond verkeersonderzoek Willemstad

Geplaatst: 3-5-2023

Op dinsdagavond 9 mei bent u tussen 19.30 uur en 21.30 uur van harte welkom bij de inloopavond over het brede verkeersonderzoek voor Willemstad in Buurthuis Irene aan de Grimhoek 15 in Willemstad.

Met dit onderzoek is in beeld gebracht hoe inwoners, bezoekers en ondernemers denken over het verkeer in Willemstad. Zoals bijvoorbeeld verbeterpunten voor de bestaande infrastructuur/verkeersveiligheid en routes naar en door de stad of parkeren. Niet alleen voor autoverkeer, maar ook voor fiets- en wandelverkeer.

Respons onderzoek

Er is goed gereageerd op het onderzoek met circa 200 ingevulde enquêtes en circa 600 aandachtspunten. De inventarisatie en voorstellen die de Stadstafel eerder heeft gedaan zijn uiteraard ook in dit onderzoek meegenomen.

Thematafels / informatiepanelen

Tijdens de avond informeren we u via thematafels en informatiepanelen wat de opbrengst van het verkeersonderzoek is. We horen graag op de avond van u of dit een representatief beeld is van de problematiek. Dat is nodig om de volgende stap te kunnen maken: analyse van de problematiek en het bedenken van oplossingen.

Aanvullingen of nieuwe aandachtspunten

Mocht u aanvullingen hebben op de aangedragen punten of nieuwe aandachtspunten hebben dan kunt u dat aan ons laten weten tijdens de avond. Er zijn medewerkers van, zowel de gemeente als het uitvoerende adviesbureau, aanwezig om u daarbij te helpen!

Voor de duidelijkheid: het is een inloopavond en u kunt dus op elk gewenst moment langskomen en net zo lang blijven als u wilt. Er zijn dus geen plenaire presentaties, u wordt bij de ingang ontvangen met een korte uitleg en daarna kunt u op eigen gelegenheid aan de thematafels aanschuiven en de informatiepanelen bekijken.

We ontmoeten u graag op 9 mei!