Kleurwedstrijd 400 jaar Mauritshuis

Geplaatst: 9-5-2023

Creëer je eigen kunstwerk en win! Vier jij met ons de 400ste verjaardag van het Mauritshuis in Willemstad? Doe dan mee aan deze kleurwedstrijd! Versier het Mauritshuis en de soldaatjes zo mooi mogelijk en creëer je eigen kunstwerkje. Wanneer je deze inlevert vóór 26 juni, maak je kans op een leuke prijzen én stellen we jouw werk tentoon tijdens de Mauritshuis Expo.

Bewonder je eigen kunstwerk!

We stellen alle in het Mauritshuis ontvangen kleurplaten uit deze wedstrijd tentoon tijdens een echte Mauritshuis Expo in het museum. Deze expo vindt plaats van zaterdag 1 juli tot en met vrijdag 14 juli en is door iedereen gratis te bezoeken. Terwijl jouw kunstwerk zoals dat van een echte kunstenaar straalt aan de muur in het museum, bekijkt een jury alle inzendingen.

Voor wie?

Iedereen tot en met 12 jaar mag deelnemen aan de kleurwedstrijd. De kleurplaat is verkrijgbaar in Bezoekerscentrum Het Mauritshuis. Het is niet verplicht de kleurplaat in te leveren als je deze hebt meegenomen. Je mag deze natuurlijk ook gebruiken om je eigen muur te sieren.

Uitslag wedstrijd

De jury maakt op zaterdag 15 juli drie winnaars bekend uit alle ingezonden kleurplaten. En maakt een keuze voor de eerste, tweede en derde plaats. De uitslag van de wedstrijd vind je terug via het lokale blad De Ster, visitmoerdijk.nl en de sociale mediakanalen van zowel Visit Moerdijk als gemeente Moerdijk. Ook nemen we persoonlijk contact op met de winnaars. Deze overhandigen we persoonlijk een leuke verrassing.

Hoe lever ik mijn kleurplaat in?

Je kunt je kunstwerk op drie manieren inleveren: aan de balie in het museum, in de brievenbus van het Mauritshuis (wanneer het museum gesloten is) of per post. Wanneer je jouw kleurplaat in het Mauritshuis aan een gastheer of -vrouw overhandigt, ontvang je iets leuks als dank voor je deelname. Per post is dat helaas niet mogelijk. Vergeet bij inlevering niet je naam en contactgegevens te vermelden! Anders kunnen we je niet bereiken wanneer je gewonnen hebt.

Postadres

Je kleurplaat per post toesturen naar het Mauritshuis? Gebruik dan het volgende adres:

Gemeente Moerdijk
t.a.v. 400 jaar Mauritshuis
Postbus 4
4760 AA Zevenbergen

De gemeente is mede organisator van 400 jaar Mauritshuis. Via deze weg komt jouw inzending ook in Bezoekerscentrum Het Mauritshuis terecht.

Nóg een wedstrijd

Niet gewonnen of niet mee kunnen doen? Niet getreurd! In het najaar volgt er nog een wedstrijd met weer een andere kleurplaat. Daarover later meer. Kijk voor meer informatie op de website van Visit Moerdijk.