Moerdijkse toeristische najaarsbijeenkomst op 21 november

Geplaatst: 10-10-2023

Binnenkort organiseren we nog een mooi evenement: de Moerdijkse toeristische najaarsbijeenkomst! Op 21 november 2023 zijn alle ondernemers, creatievelingen en andere betrokken uit ons toeristisch-recreatieve werkveld van harte welkom! Zij krijgen dan de kans om hun ideeën te pitchen. Samen beslissen we waar we ook in 2024 op inzetten en verdelen we het budget van €20.000. VistBrabant Partners met Wim Hofstede haakt aan voor een korte introductie en een leuke workshop waarin we onze weg door de klantreis van onze doelgroepen vinden.

Biedt u een verblijf, vervoer of beleving aan in de gemeente Moerdijk en wilt u hier graag bij zijn? Noteer de datum in uw agenda en stuur een mailtje naar beleidsadviseur Recreatie en Toerisme Corianne Bartels corianne.bartels@moerdijk.nl als u geen mail van Corianne heeft ontvangen.

We zoeken ook nog een passende locatie! Past uw locatie bij dit evenement en laat u graag aan collega's zien wat u in huis heeft? Ook dan hoort Corianne graag van u. Op donderdag 19 oktober kiezen we de definitieve locatie.