27 september interessante bijeenkomst voor ondernemers bij Campus Eindhoven

Geplaatst: 6-9-2023

Op 27 september is er een gratis startbijeenkomst door REWIN West-Brabant bij Brainport Industries Campus Eindhoven voor ondernemers. Wil je als ondernemer meer produceren met lagere kosten? Wil je juist nauwkeuriger werken met minder fouten? Of heb je hulp nodig bij het terugbrengen van jouw personeelstekort? REWIN nodigt je ook als Moerdijkse ondernemer van harte uit voor de feestelijke start van Klikopmorgen.nl: hét ondersteunings-/subsidieprogramma voor digitalisering, speciaal voor industriële mkb’ers uit Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

De kick-off op 27 september bij Campus Eindhoven staat bol van inspiratie voor ondernemers. Gastspreker Menno Lanting zorgt voor een verrassende kijk op de alledaagse praktijk. Dus laat je je graag inspireren en wil je meer weten over de support vanuit Klikopmorgen.nl? Ga dan mee!

Stap kosteloos in de bus

REWIN nodigt je graag uit om met een bus geïnteresseerden de kick-off in Eindhoven te bezoeken. De bus vertrekt op woensdag 27 september om 13.15 uur vanaf het NAC-stadion en zullen daar na het programma rond 19.00 uur ook weer door de bus worden afgezet. Zowel de busreis als het programma zijn geheel gratis. Interesse? Klik dan hier om je in te schrijven!

Heb je misschien aanvullende vragen voor je je definitief aanmeldt, neem dan contact op met de organisator namens REWIN, Paul Hoogerhuis (06-11 33 54 10, paulhoogerhuis@brick-by-brick.nl).