Wat vindt u van de centra in deze plaatsen?

Geplaatst: 12-9-2023

Moerdijk is een uitgestrekte gemeente, met dorpen en stadjes en grote en kleine woonplaatsen. De wens vanuit de gemeente is dat deze plaatsen goed bereikbaar zijn, er wat te doen is en er voldoende en divers winkelaanbod en horeca en evenementen te vinden zijn. En dat het er veilig verblijven is, in een eigen sfeer, inrichting en uitstraling.

Door de centrale ligging van de grootste woonplaatsen, Fijnaart, Klundert, Willemstad en Zevenbergen, is daar het grootste en meest uitgebreide aanbod van voorzieningen. Dat willen we graag zo houden en verder ontwikkelen. Zodat iedereen er gebruik van kan maken, waar u ook woont.

Daarom vragen wij naar uw wensen voor en uw mening over de centra van deze plaatsen. Zo komen wij te weten wat u belangrijk vindt en het helpt ons bij het nemen van besluiten. Het invullen van de vragenlijst duurt, afhankelijk van uw antwoorden, ongeveer 10 minuten. U kunt de vragen beantwoorden op een moment dat u uitkomt. Het onderzoek loopt tot en met 1 oktober. De vragenlijst kunt u invullen via de website van Moventem.

In dezelfde periode vinden in deze plaatsen ook passantentellingen plaats. De beleving van de inwoners aangevuld met de feitelijke tellingen geeft de ondernemersverenigingen en de gemeente een goed beeld van de centra.