Gratis strooizout voor inwoners Moerdijk

Geplaatst: 17-1-2024

Net als vorig jaar kunnen inwoners van de gemeente Moerdijk gratis strooizout ophalen bij de gemeenteloods in Klundert. Wie vorig jaar al een emmer haalde, kan die laten bijvullen. Ophalen en vullen kan op dinsdag- en donderdagochtend, de actie loopt t/m 21 maart. Er is een beperkte voorraad nieuwe emmertjes, dus op = op.

Onder het motto ‘Een zoutvaatje voor een strooimaatje’ konden Moerdijkers vorig jaar gratis een emmer strooizout ophalen bij de gemeenteloods in Klundert. Ook dit jaar is er weer strooizout beschikbaar voor alle strooimaatjes die hun straat of stoep veilig willen houden voor zichzelf en hun buren.

Nieuw zoutvaatje aanvragen

Wie vorig jaar geen zoutvaatje heeft gehaald, kan er nu eentje ophalen.

Vraag een zoutvaatje aan

Na aanmelding kunt u het emmertje ophalen. Dit kan op dinsdag en- donderdagochtend van 09.00 uur tot 12.00 uur op de gemeenteloods aan de Parelhoenweg 1, 4791PA in Klundert.

U ontvangt geen bevestigingsmail van uw aanmelding. Bij het ophalen wordt wel gecontroleerd of u zich heeft aangemeld. De actie loopt t/m 21 maart 2024.

Zoutvaatje bijvullen

Heeft u vorig jaar een zoutvaatje opgehaald en wilt u nieuw strooizout? Laat uw emmertje dan bijvullen. Dit kan op dezelfde dagen als het ophalen, dus op dinsdag- en donderdagochtend van 09.00- 12.00 uur t/m 21 maart (week 12) op de gemeenteloods. Ook hiervoor kunt u zich aanmelden

Meld u aan om uw zoutvaatje bij te vullen

U ontvangt geen bevestigingsmail van uw aanmelding. Bij het bijvullen wordt wel gecontroleerd of u zich heeft aangemeld.

Bekijk verdere informatie en veelgestelde vragen op de pagina 'Zoutvaatje voor een strooimaatje'