Praat mee over fysieke toegankelijkheid in Moerdijk

Geplaatst: 24-1-2024

Op maandagavond 5 februari organiseert de gemeente Moerdijk een eerste bijeenkomst over fysieke toegankelijkheid. Wethouder Pauline Joosten opent de avond. Voer het gesprek mee in de Niervaert aan de Molenvliet 7 in Klundert! Inloop vanaf 19:00 uur, start bijeenkomst om 19:30 uur. Aanmelden is niet nodig. De komende periode gaat de gemeente in de verschillende woonplaatsen in Moerdijk ophalen waar inwoners tegenaan lopen wat betreft fysieke toegankelijkheid. Dit om iedereen de gelegenheid te geven om input te geven.

De gemeente vindt het belangrijk dat alle inwoners kunnen meedoen. Obstakels in de openbare ruimte moeten zoveel mogelijk worden verholpen. Heeft u zelf een fysieke beperking en/of spreekt dit onderwerp u aan? Ervaart u knelpunten op straat of in openbare gebouwen? Waar liggen verbeterpunten op het gebied van inclusief beleid? Waar moet de gemeente (vooral) op focussen?

Wees welkom en praat mee op deze eerste bijeenkomst! Uw inbreng wordt meegenomen in de beleidsontwikkeling over dit onderwerp.