Gratis shuttlebus tijdens de zomerperiode door de Stelling van Willemstad

Geplaatst: 27-7-2023

Reis mee en ontdek de Stelling van Willemstad. Deze zomer rijdt er elke week weer van woensdag tot en met zondag een gratis shuttlebus op en neer tussen het Bezoekerscentrum Het Mauritshuis, centrum Willemstad, fort De Hel en Fort Sabina en Klundert. Deze Hop-On-Hop-Off service eindigt op maandag 4 september. In het weekend van 9 en 10 september rijdt de shuttlebus opnieuw vanwege de Kunst- en Monumentenroute.

Mauritshuis, Klundert en forten

Wethouder Danny Dingemans: “Reis vooral mee met deze gratis bus, ontdek de Stelling van Willemstad en laat je verrassen. Ga bijvoorbeeld op ontdekkingstocht in het mooie Mauritshuis. Dit prachtige gebouw bestaat dit jaar 400 jaar en daarom vieren we dit met diverse leuke activiteiten. Zo is er de komende periode een fototententoonstelling in het Mauritshuis te bewonderen. Ook is de interactieve Canonkamer in het Mauritshuis een aanrader met een bezoekje aan het centrum van Willemstad, vestigstad Klundert met het stadhuis, de wallen en het Nationaal Vlasserij-Suikermuseum en de prachtige forten De Hel en Sabina waar deze zomer ook weer leuke activiteiten worden georganiseerd voor jong en oud.”

Kijk voor meer informatie op de website van Visit Moerdijk onder de button Stelling van Willemstad en hop-on hop-off door de stelling voor nadere informatie en de dienstregeling van de shuttlebus.