Nutswerkzaamheden Molenstraat en Appelaarseweg in Fijnaart

Geplaatst: 14-6-2018

In de Molenstraat en de Appelaarseweg in Fijnaart starten eind juni werkzaamheden aan de nutsvoorzieningen.

Wat gaat er gebeuren?

De riooltransportleiding van het gemaal aan de Margrietstraat naar het gemaal aan de Appelaarseweg is aan vervanging toe. Daarom wordt in de Molenstraat ter hoogte van het speelveldje een nieuwe leiding gelegd tot aan het rioolgemaal Appelaarseweg naast Tennisvereniging Fijnaart & Heijningen. In de Appelaarseweg worden ook de water- en gasleidingen vervangen. De gemeente Moerdijk, Enexis en Brabant Water voeren de vervangingswerkzaamheden in één keer uit zodat de overlast beperkt blijft. De werkzaamheden starten eind juni en duren naar verwachting tot eind september.

Molenstraat al eerder opgebroken

In de Molenstraat starten al eerder werkzaamheden. Op woensdag 13 juni begint aannemingsbedrijf Van der Heuvel uit Heesch met de vervanging van de rioolpersleiding uit Heijningen. Deze komt in de klinkerstrook aan de even-zijde van de Molenstraat. Het startpunt is ter hoogte van Molenstraat 86 en het eindpunt is ter hoogte van Molenstraat 87 bij het speeltuintje.

Tijdens de uitvoering van deze werkzaamheden is de parkeerstrook in de Molenstraat afgezet. De straat blijft toegankelijk voor verkeer. Bewoners zijn per brief geïnformeerd en gevraagd de parkeervakken vrij te houden. Deze werkzaamheden duren ongeveer 20 werkdagen.