Fijnaart - Onderhoud asfalt Oude Appelaarsedijk

Tijdens de periodieke weginspectie is gebleken dat de weg bij u voor de deur, de Oude Appelaarsedijk tussen de Blaaksedijk en de Appelaarsedijk, aan onderhoud toe is. Wij zijn inmiddels gestart met de voorbereidingen van de onderhoudswerkzaamheden.

Wat gebeurt er?

Op de Oude Appelaarsedijk voeren wij onderhoud uit aan het asfalt. Hierbij frezen wij een deel van de rijbaan waar grote schades zitten. Vervolgens leggen wij twee nieuwe lagen asfalt hierop aan. Ook brengen wij bermverharding aan.

Planning

Wij verwachten half augustus-begin september te starten met de werkzaamheden aan de Oude Appelaarsedijk. Wij verwachten dat de werkzaamheden 5 weken duren.

Wensen of knelpunten in uw straat

Graag horen wij van u of er wensen of knelpunten zijn waar wij in onze voorbereiding rekening mee kunnen houden. Alle opmerkingen bekijken wij zorgvuldig. Wij wegen deze onderling af en toetsen ze aan de wettelijke regels die gelden voor het onderhoud van wegen.

Uw wensen of knelpunten kunt u voor vrijdag 24 mei doorgeven bij onze omgevingsmanagers Janneke den Hartogh en Lisa Peek. U ontvangt van ons een reactie of de opgegeven wensen of knelpunten opgenomen (kunnen) worden in het ontwerp.

U kunt de omgevingsmanagers op de volgende manieren bereiken:

Mail: janneke.den.hartogh@moerdijk.nl

Telefoon: 085 822 0419