Klundert - Werkzaamheden aan de Krugerstraat

Middels deze pagina informeren wij u over aankomende werkzaamheden aan de Krugerstraat te Klundert en nodigen wij u uit voor de informatiemiddag op maandag 26 februari 2024.

Uitnodiging informatiemiddag

Op maandag 26 februari tussen 16.30 en 18.30 uur organiseren wij een informatiemiddag. Tijdens deze middag kunt u kennismaken met de gemeente Moerdijk en de aannemer Van den Elshout en de Bont. U kunt hier de eerste vragen stellen. U bent van harte welkom om even langs te komen.

Locatie: kruising Krugerstraat – Blauwe Hoefsweg
Datum en tijd: Maandag 26 februari tussen 16.30 en 18.30 uur

Wat gebeurt er?

Aannemer Van den Elshout en de Bont gaat in opdracht van de Gemeente Moerdijk groot onderhoud uit voeren aan de Krugerstraat te Klundert. Hierbij legt de aannemer een schoonwater riool aan, zodat de afwatering beter geregeld wordt. Daarnaast vernieuwen wij de straat en hogen wij de trottoirs op.

Voorafgaand aan onze werkzaamheden ligt KPN het glasvezelnetwerk aan. Hierover ontvangt u op een later moment meer informatie.

Planning

Wij verwachten maandag 4 maart 2024 te starten met de werkzaamheden in de Krugerstraat. De werkzaamheden duren naar verwachting 2,5 maand. Hierbij werken wij in drie fases:

  • Fase 1 – Krugerstraat vanaf de Steunstraat tot de Kweeklust
  • Fase 2 – Krugerstraat vanaf de Kweeklust tot aan de kruising
  • Fase 3 – Kruising Krugerstraat – Blauwe Hoefsweg

Op de afbeelding ziet u deze drie fases weergegeven.

Krugerstraat.png

Bouwkundige vooropname

Doordat wij werkzaamheden dicht bij uw huis uitvoeren, laat de gemeente Moerdijk een bouwkundige vooropname doen. Dit wordt gedaan door het bedrijf Quattro. Zij sturen nog een brief met extra uitleg en nodigen u uit om een afspraak te maken.

Bij een bouwkundige vooropname brengt Quattro uw woning in kaart. Dit doen zij door de binnen- en buitenkant te controleren op schades. Vervolgens leggen zij dit vast in foto’s en geschreven tekst.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden kunt u niet met uw auto in de straat komen. Wij vragen u daarom om uw auto elderes in de wijk te parkeren. Uw woning blijft te allen tijde te voet bereikbaar, eventueel met de fiets in de hand.

Contact

Heeft u vragen over de werkzaamheden? U kunt de omgevingsmanager, Lisa Peek of Janneke den Hartogh, op de volgende manieren bereiken: