Langeweg - Renovatie verharding Ringweg

Woensdag 15 mei start aannemer de Krom in opdracht van de gemeente Moerdijk met de bestratingswerkzaamheden op bovengenoemde locatie. Bewoners hebben hierover een brief ontvangen, Hieronder leest u alle informatie.

Wat gebeurt er?

De werkzaamheden zullen bestaan uit het vernieuwen van:

  • Huisaansluitingen
  • Trottoirs
  • Rijbaan

Planning

Bewonersmiddag / -avond

Woensdag 3 mei zal er een bewonersmiddag/avond verzorgd worden van 16.30 tot 18.30 aan de Ringweg, hier zal worden uitgelegd wat de werkzaamheden inhouden, Tevens zullen de “Gemeente Moerdijk” en aannemer “De Krom” hierbij aanwezig zijn waar u uw eventuele vragen aan kunt stellen.

Deze middag zal er een frietwagen komen te staan waar u een friet met snack kunt nuttigen.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden worden uitgevoerd vanaf maandag 15 mei en zullen ongeveer 9 weken in beslag nemen.

Uiteraard is de planning afhankelijk van het weer. 

Verkeer

Vanaf maandag 15 mei starten wij om 7:00 uur met onze werkzaamheden, wij willen u dan ook vragen rekening met de werkzaamheden te houden. Wij zullen waar nodig is loopschotten te plaatsen.

Ongemak

We begrijpen dat het werk ongemak geeft en vragen u begrip daarvoor.

Heeft u nog vragen?

We gaan er van uit dat wij u een helder beeld hebben gegeven van wat er de komende tijd bij u in de buurt of straat gaat gebeuren. Uiteraard ervaart u overlast. Wij gaan ons best doen om de overlast te beperken. Heeft u vragen over de uitvoering? Neemt u dan gerust contact op tijdens kantooruren met dhr. Van Peer via telefoonnummer 0622164973 of via de mail Rvanpeer@de-krom.nl.