Noordhoek - Werkzaamheden Bisschop Hopmansstraat

Aannemer De Krom is in opdracht van de Gemeente Moerdijk bezig met de voorbereiding om groot onderhoud uit te voeren aan de Bisschop Hopmansstraat te Noordhoek.

Wat gebeurt er?

De aannemer zal de bestrating in de rijbaan vernieuwen en een fundering aanbrengen om mogelijke spoorvorming in de rijbaan in de toekomst te voorkomen.

De voorbereidingen van de werkzaamheden lopen voorspoedig. Als deze voorbereidingen afgerond zijn, ontvangt u van de aannemer een uitnodiging om verdere informatie over de werkzaamheden aan u uit te leggen.

Planning

De aannemer verwacht halverwege/eind juni te kunnen starten met de werkzaamheden vanaf de Buitendijk richting de Sint Jozefstraat. De werkzaamheden duren naar verwachting tot medio oktober 2023. Zodra meer bekend is over de planning en bereikbaarheid, brengt de aannemer de aanwonenden hierover op de hoogte.

Aandachtspunten

Heeft u de afgelopen tijd een probleem gehad, wat wij tijdens de werkzaamheden gelijk op zouden kunnen lossen? Of heeft u een knelpunt gevonden in het straatwerk? Of heeft u overige vragen of suggesties? U kunt dat doorgeven via onderstaand mailadres. Wij kijken dan of we dit gelijk aan kunnen pakken.

Contact

Heeft u vragen over de werkzaamheden? U kunt de omgevingsmanager, Janneke den Hartogh of Rens de Dijcker, op de volgende manieren bereiken. Mail naar janneke.den.hartogh@moerdijk.nl of bel naar 085 822 0419.