Willemstad - Aanbrengen rode kleur fietspad Hoge weg

Afgelopen najaar hebben wij het asfalt vernieuwd op de Hoge weg te Willemstad. Binnenkort brengt aannemer BAM in opdracht van de gemeente Moerdijk de coating aan op het fietspad op de Hoge weg. In deze brief ontvangt u meer informatie over deze werkzaamheden.

Wat gebeurt er?

Op het nieuwe asfalt mist nog de rode kleur van het fietspad. Deze brengen wij aan met een coating. Dit doen wij in twee dagen. Hierbij werken wij tussen 07.00 en 16.00 uur.

  • Op woensdag 22 mei 2024 werken wij vanaf de Noordlangeweg tot halverwege de Docter Jan van den Tempellaan.
  • Donderdag 23 mei werken wij vanaf de Docter Jan van dan Tempellaan tot aan de Folke Bernadottelaan. 

Wat ervaart u hiervan?

De coating van het fietspad moet uitharden. Daardoor kunt u niet direct over de Hoge weg rijden. De Hoge weg is dan ook afgesloten voor doorgaand verkeer. Op bovenstaande tekening hebben wij twee fases aangegeven waar wij in werken. Op die manier proberen wij uw woning zo goed als mogelijk bereikbaar te houden.

Let op! De coating kunnen wij alleen aanbrengen als de weersomstandigheden goed zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan moeten wij de werkzaamheden uitstellen. U ontvangt hierover dan opnieuw bericht.

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u deze stellen aan onze omgevingsmanagers, Lisa Peek en Janneke den Hartogh. Zij zijn op de volgende manieren te bereiken.

Mail: janneke.den.hartogh@moerdijk.nl

Telefoon: 085 822 0419